I bländande sol…

Det är som lite intressant med sol, ljus och väder så här års! Åt lunch vid ett-tiden vid köksbordet, och blev efter en stund alldeles bländad av solen. Det varade nu inte så länge, och snart sjönk den så sakteliga bakom trädtopparna borta i Hedlundadungen…

Satt kvar en stund och läste med den gyllengula himlen framför mig, som snart började spraka i aftonrodnadens färger. När jag sen lämnade köket och gick ner på kontoret – efter någon halvtimme eller så – hade det inte hunnit bli direkt mörkt. Men ändå så pass att jag tände stjärna och ljusstake. Vill ju det ska vara ljust och trevligt när jag kommer upp igen…. IMG_4954 Man får vara glad för solljuset i dessa dagar, de dagar man ser något av det, vill säga. Och för övrigt vara glad för det elektriska ljus som vi ofta kanske tar för självklart! Vilket det alls inte är, för väldigt många världen över… IMG_4959

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor