Att börja på nytt – den här speciella just-efter-jul-känslan…

Även om jag gillar nya starter, till och med måndagsmornar, så känner jag sällan något speciellt just vid nyår. Visst är det väl lite konstigt ändå! Men när man städat undan julen och arbetsperioden börjar som riktigt på riktigt igen efter alla helger – den starten känns alltid så speciell. IMG_4826IMG_4779 IMG_8944Låt vara att granen står kvar, får nog vara till Knut, och stjärnor, adventsljusstakar och lite andra saker har fått vara tills ikväll någon gång… IMG_0262IMG_7683 Men den här speciella, just-efter-jul-känslan, den har börjat infinna sig ändå, och känns lika bra som vanligt. IMG_8954IMG_8952IMG_5140Funderar alltid på att det känns så bra att packa ner alla saker i lådor igen. De saker som man njöt av att börja sätta upp för drygt en månad sedan. Visst är det väl lite konstigt ändå – det också! IMG_4839IMG_4836IMG_4025

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor