Bortom Knut…

IMG_5241 Trodde det var Knut den 15:e, och så var det idag! Konstaterar att jag läser almanackan dåligt, för det står ju där. (Jodå, jag håller reda på vilket datum det är.) Nåja, julen är ju som slut och ligger nedpackad i sina lådor. Utom granen som jag gått med på att spara till Knut. Och nu är det plötsligt Knut och ingen av oss har som varken tid eller lust att raska den ikväll…IMG_0345IMG_5053 Förresten så står det inte Tjugondag Knut i almanackan. Det står Tjugondag Jul. Och så står namnet Knut för sig själv. Sen finns det de som säger att julen varar till Kyndelsmäss. Det är den 2 februari. Innan dess hoppas jag att granen är borta – för länge sedan. Hur mycket jag än trivts med den denna jul-säsong. Men livet går ju som vidare, bortom jul – och Knut! IMG_5151.jpg.almanack IMG_5197 IMG_5265

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor