Det här med vardagsrumsbord…

Det här med vardagsrumsbord – det blir lätt lite rörigt! I synnerhet vid det bordet som jag själv sitter mest! IMG_5439 Nåja, tänkte städa upp ikväll under ”Antikrundan”. Så det ordnar sig nog! Fast jag hade förstås tänkt läsa i böckerna som ligger där, söka upp saker i pärmarna, kopppla av med ett korsord och äntligen få det att bli av skriva några vykort. Sådana här som man skrev förr i världen, och hoppas några blir glada att för omväxlings skulle få ett sådant. IMG_1414 IMG_1494  IMG_3779IMG_3778 Fast de här gamla korten är lite finare än dem jag har – förstås! Tillbaka till borden har mannen lite mindre på ”sitt”. IMG_5442 Och så har vi ett tredje också, där sitter vi aldrig, lägger bara ifrån oss lite saker ibland. Och det måste man ju också kunna göra… IMG_5445

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor