Nöjd med snöhögar…

IMG_5506 Medan sörlänningarna delar sina knoppande vårblomster, delar jag våra snöhögar och vintermotiv. Och känner mig ganska nöjd – ändå! ”Jag har lärt mig att vara nöjd med det jag har” skrev Paulus i sitt brev till Filipperna. Fast han talade förstås inte om vädret och årstidsväxlingarna, utan om att kunna leva såväl enkelt som i överflöd. Ett ganska intressant förhållningssätt det också, och lite mer djupgående än att trivas med vädret. Men jag lånar ändå hans ord även om det kanske haltar en smula. IMG_5520 IMG_5519 IMG_5533 IMG_5536 Och jodå – kan vara nöjd även gråmulna dagar. När jag tog bilderna för ett par dag sen sken solen så fint och lyste upp miljöerna. Det ska den nog göra snart igen! Och våren ska nog knoppas så småningom här också! Det tvivlar jag inte på för ett ögonblick!  IMG_9494IMG_0076IMG_9386.jpg.rönnblIMG_9334 Har ju min erfarenhet att falla tillbaka på… IMG_5530

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor