Träffade på några änder…

IMG_5618 Träffade på några änder igår – och så glad jag blev!  Nästan så att jag blev förvånad över hur glad jag blev över något så vanligt som änder! IMG_5623 IMG_5622IMG_5621.jpg.änder

Tror det var årstiden, och att jag inte tänkt på att jag skulle träffa på några. Visst kan man bli glad över allt det vackra vintervita, bäcken som porlar och skuggornas lek över snön. Men så ser man något som lever och det blir genast intressantast av allt. Åtminstone är det så för mig! IMG_5628 IMG_5629 IMG_5632 För övrigt var sparkföret perfekt! Det var jag förstås också glad för – och att eftermiddagssolen låg så fint över Tvärån med omnejd! Tror det blir en fin dag idag också! IMG_5631 IMG_5619

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor