När ljuset faller in…

IMG_4142 Medan snön ömsom faller och ömsom tinar bort blir det ljusare för varje ny morgon. Så ock eftermiddagstiden – och efter middagen om man så vill. Och då menar jag förstås inte 12-tiden utan middagen vid 17-tiden som den ofta är hemma hos oss. Tänker lite på hur språk och begrepp förändras med tiden. IMG_9143.IMG_4754Tänker lite särskilt på det här, med det framväxande ljuset, vid köksbordet. Då man ofta nu slipper tända lampan vid matstundernas läsning med mera. Fast de nästa bilderna är från någon annan årstid. Det ser man på den skymtande grönskan utanför fönstret. Men tycker det är fint när ljuset faller in över köksbordet och själen… Sen tänker jag också – att det är något särskilt med köksbord! IMG_4398IMG_4141

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor