Sin tid…

IMG_1506 ”Allt har sin tid”! Jodå, så ock årstiderna! Har funnit mig tämligen väl till mods med vintern tycker jag. Men nog börjar man längta liitte! Kommer inte humlorna snart månntro? Och må blommor och gräs snart fylla marken! Skönt att veta att det blir så, tämligen snart.Till dess får man vara glad när man hör och ser hur det droppar från taken. Det är något visst – det också!  IMG_2420IMG_1213IMG_1540IMG_1977 För att fortsätta med Predikarens ord som jag började med – ” Allt har sin tid, allt som sker under himlen har sin stund… Det som är, fanns redan förut. Det som kommer att ske, skedde också tidigare.Gud kallar på det förflutna.” Om man läser kapitlet – kapitel 3- i sin helhet så var det kanske just inte årstiderna som författaren tänkte på. Årstider som såg tämligen olika ut för kung Salomo, som förmodligen var den som skrev. Men personligen tror jag att man kan rymma in årstiderna också. ”Plantera har sin tid” –  det bör väl syfta lite på det? cropped-IMG_4520.jpgIMG_2302

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor