Smygpyntar…

Smygpyntar lite till påsk…  IMG_5721 IMG_5749 IMG_9142 Och sätter upp lite påskkort på kökets anslagstavla. Så´na jag sparat lite på…  IMG_1451IMG_1450…eller ganska mycket till synes. Men gillar det slitna kortet bäst, eftersom det riktigt handlar om påsken. IMG_1397 Det mesta andra med kort och pynt kring påsken är ju som egentligen bara vårtecken, som påsken råkar sammanfalla med (när det vill sig väl med vädret). Kanske skulle man skicka något påskkort, åtminstone någon hälsning till påsk per vanlig post. Och inte bara något ytligt på fb! Fast – det behöver ju inte vara ytligt för den skull. Beror ju på hur man uttrycker det. Kan ju i och för sig vara ytligt med snigelposten också. Men det blir i varje fall lite personligare om man går och stoppar ner det i brevlådan, kan jag tycka! Det tål att tänka på… Innan dess ska jag pynta lite mera!IMG_5753 IMG_5745

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor