Att byta kaffeburk…

IMG_4736 Snart är det slut igen, kaffet i den rutiga burken till vänster. Men tror knappt det är Gevalia, utan Arvid Nordquist, då det är mest det som gäller just nu. Så – dags att byta kaffeburk igen då. Den till höger om rutiga? Nja… Sommarburken då? Här har aktuella kaffet kommit med, men liite för tidigt känns det som. Särskilt när det blev så här lite kallt väder. Allt har sin tid, som Predikaren sa, även om det inte gällde kaffeburkar just. Men mycket räknade han upp, så kanske kan man inkludera dem också. (När började man dricka kaffe förresten, och drack man det på Salomos tid i det heliga landet?)  IMG_8701 IMG_1517 Nej, det får bli nyinköpta burken jag hittade sist på PMU. Neutrala färger som passar oavsett årstid. Kanske lite extra bra sådana här mellantider som till hösten, men också en kal och kall april då diverse knoppar mest bidar sin tid. Känns som ett bra beslut…   IMG_5866.jpg.kaffeburk Men lite kaffe finns där kvar i den rutiga, så någon dag till får jag vänta… Att byta förresten, man varierar ju bara, men det är kanske bara sak samma? IMG_5705 IMG_4077

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor