Gick lite på loppis…

Gick lite på Nolia-loppis igår. Var mest ute efter böcker, men några andra småsaker följer ju så lätt med hem. IMG_6179 IMG_6171 Lite väl lätt kanske, då jag upptäckte vid hemkomsten att en plåtburk var en whiskey-burk. Hade varit i och för sig, men känner att jag kommer att tänka på det, även om gubbarna på den var lite kul. Så den får gå vidare någonstans, gav hur som helst bara en femma. IMG_6177 Allting annat var ungefär samma prisklass. Även böckerna som var ett par, tre stycken för en tia. Det kan man knappast klaga på. Böcker jag var riktigt nöjd med att hitta dessutom – eller kanske framför allt! Även om jag tänkte lite fel på ”Gubbe och katt”. Tänkte på den om gatukatten Bob, som sägs vara så bra. Men någon sa att denna var också riktigt ”söt”. Så den får bli kvar, bland olästa böcker i hyllan, i varje fall tills vidare. Det är så skönt att ha några olästa kvar! (Och jodå, det finns en hel del sådana sen förut, plus några jag lånat på biblan.)  IMG_6182 IMG_6188

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor