Även i en liten trädgård…

Även i en liten trädgård kan man gå på morgonpromenad. Och också där – eller här – är det lummigt och skönt i försommargrönskan, där bina söker pollen i nyutslagna vallmon. Och mitt hjärta och sinne är stämt med Psalm 104 i Bibelns Psaltarbok;

”Hur mångfaldiga
 är inte dina verk, Herre !
 Med vishet har du gjort dem alla,
 jorden är full av vad du har
 skapat.
” IMG_7034IMG_7016IMG_7020 Och ”min kropp och min själ jublar mot levande Gud” (Ps  84:3) – mot och med Skaparen själv. Och jag tänkar  – tänk att Han kan bo, även i MITT hjärta! (Och jag har lyckats börja nästan alla mina meningar med ”och”, så där som man fick lära sig att man inte fick. Men här finns ju ingen som rättar!) IMG_7012 IMG_7022 IMG_7014

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor