Nyttan av rutiner…

IMG_1506Tänker ibland på rutiner och till vilken hjälp de är i vår vardag. Men också hur de uppstår. Ibland har de som bara blivit till, och då är de som bäst. I varje fall för min del. Men sen ibland tänker jag att jag ska skapa dem, så att jag får bättre struktur i min vardag. Men där har jag lite svårt att riktigt få det att fungera, vilket resulterar i att vissa saker blir som sällan eller aldrig gjorda. Och så förblir det, år efter år, lite suck faktiskt… IMG_6655IMG_4501IMG_9367 Men – sen kan ju förstås för mycket rutiner vara ett hinder, att göra något lite oväntat och annorlunda. Att gå ”out of the box” som det brukar heta, och det är väl inte heller så bra. Men till största delen gillar jag rutiner, som ett ramverk och ett stöd, inte som en bundenhet. Lite så här tänker jag och vandrar vidare i vår vackra sommardag… IMG_8364IMG_8758IMG_4503IMG_1076.jpg.litenIMG_9573IMG_3302

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor