På väg hem från loppis…

Gick på en liten gårdsloppis i lördags. Köpte några plåtburkar och en vas (för en femma styck) och fick en låda gratis. IMG_0070 Sen tog jag vägen förbi blomsterplanteringarna i Hedlundadungen, och fotade humlor. Passade på dem när de krupit in i lejongapen och fingerborgsblommorna, för att fånga dem när de kom ut igen.IMG_0031 Ibland var de förstås för snabba för att fastna, och ibland blev det lite suddigt. Men roligt var det – riktigt riktigt roligt! IMG_0001 IMG_0005IMG_9954 Fångade några andra av sommarkrypen också…IMG_0015 IMG_9951 IMG_0010 Glad för påfågelögat som kom och satte sig snällt, just när jag skulle gå – efter att ha fladdrat förbi några gånger. Men bara att se dem är en fröjd. (Tycker inte man ser fjärilar så ofta numera, speciellt inte de här lite större.) IMG_0049 Några blomster och växter kom med, utan några insekter, bara för att… IMG_9987IMG_9980IMG_9981 Ja, för att de råkade växa där. Nu när jag råkade passera, den här lördagseftermiddagen i augusti, på väg hem från loppis genom Hedlundadungen, där vägen sen krökte lite… IMG_0061 Men jag tog av mot höger, mot Tvärån till… IMG_0063 IMG_0064 Men bara lite denna gången, gick rätt så raka vägen hem. Och gratis-lådan jag fick ställa ifrån mig hela tiden för att fota, kom jag ihåg hela tiden och fick med mig hem. Det är jag glad för! Lite väl färgstark kanske, men fina papperslådor – har lite svårt att motstå dem. Så är det bara! IMG_0055

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor