”Idag hjälper Herren…”

Så var det lördag… IMG_1621 Har vänt på min muminmugg för morgonkaffet… IMG_8849Så mycket mer än så har det just inte hunnit bli, och resten av dagen ligger som ett oskrivet blad framför mig. För ovanlighetens skull finns inte så mycket planerat. Och inte ens i tankarna finns där så mycket skrivet på bladet. Det känns bra och avstressande, även om borde-göra-tankarna försöker puffa undan känslan och skriva upp en massa nu-måste-det-äntligen bli av! Ska se hur länge jag kan hålla emot… IMG_4499IMG_9573

Tänker på hur sällsynta de där stunderna är, då man bara får vara. Vilket inte i sig inte behöver betyda att man ingenting gör – ibland nästan tvärtom. Bara att stressmomentet inte finns med – och så det där med tiden… Men får nog lov att gå vidare och skriva på mitt lördagsblad, avvakta lite och se vad det blir av… Gillar det där med att ”idag hjälper Herren”! IMG_8954IMG_8653IMG_7883IMG_5919IMG_3777

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor