”Lär oss betänka…”

IMG_1540 Så faller de till marken, ett efter ett – löven! Och de träd som nyligen stod där i allehanda färgtoner är nu mestadels kala. IMG_1454 IMG_1568”Höst är en tid för besinning…” skriver Ylva Eggehorn i en dikt. Sant – så det! Lite som att tankarna får lite mera ro att begrunda, inte minst tidens gång. Som profeten, ledaren och författaren Mose skriver i en Psalm i Psaltaren – ”Lär oss betänka huru få våra dagar är, för att vi må undfå visa hjärtan” (Ps 90:12). Bra där, Mose – det tar jag till mina tankar och min bön idag! Och kanske kan jag hoppas lite på att mitt hjärta blir lite vist? IMG_1556  IMG_1482 IMG_1536

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor