Att BE-grunda Ordet…

IMG_8045 Ibland när jag vaknar på mornarna vaknar jag med ett Bibelord, en sång eller någon positiv tanke. Sen ibland då är jag barar trött, eller att jag försöka ta tag i de drömmar som just glider ifrån mig. (När inte drömmarna också ligger kvar förstås.) IMG_1067 För ett par dagar sedan vaknade jag med de här orden som Paulus skrev i ett av sina brev:  ”Av nåden är ni frälsta genom tron, inte av er själva. Guds gåva är det…” (Ef 2:8). De ligger liksom kvar fortfarande. Slår upp dem och läser fortsättningen ”…inte på grund av gärningar för att ingen ska berömma sig.  Hans verk är vi, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar som Gud har förberett för att vi ska vandra i dem” (Ef 2:9-10). IMG_3869 IMG_8954 Skillnad på gärning och gärning alltså! Något att tänka på och ta till sig. BE-grunda, som någon uttrycker sig i en bok jag börjat läsa. Ganska fiifigt att skriva det så, kan jag tycka! IMG_9356IMG_0797.jpg.korg-rosaIMG_8043IMG_8048

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor