När baklängtan kommer…

IMG_7759.jpg.mumrik2.jpg.mumin Den kommer alltid så här dags på året – baklängtan! Inte minst under en så´n här gråmulen dag som idag. Funderar på om jag ska stävja, eller ge efter för den. Ja, inte ikväll förstås, men kanske att jag ger efter om någon eller några dagar framöver… Det går ju hur som helst mot Första Advent! IMG_3935IMG_4814

Jo, jag vet – pyntlängtan, den står jag emot tills det blir dags! Och CD-skivorna med julsångerna, de får också vänta. Men de Bibeltexter som vi förknippar med jul, dem har jag nog läst flera av under året som gått. De finns ju liksom med när man läser allt det andra, fastän ordet jul inte står i Bibeln förstås. Men ändå – ”Välsignad vare Han som kommer i Herrens Namn”. Det tror jag står med där ändå! IMG_7734 Jodå, bilderna är från förut, men plockade fram pärmen med julrecepten idag, och imorgon väljer jag nog ut med vilken sort jag ska börja mitt bak…. IMG_3992IMG_4892IMG_7713

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor