Livet är mer än gardiner…

1074317_553785684702858_1141674735_o-1  Bytte just julgardinen i köket! Brukar bli ännu senare ibland, och jo, om den varit röd och med tomtar så hade det fått lov att bli tidigare förstås. Fast nu gillar jag inte tomtar och inte särskilt rött något särskilt heller, speciellt inte då det gäller gardiner. Nu fick det bli en enkel, men fräsch sommargardin. Skulle förstås varit några däremellan, men så här får bli bra, tills vidare i varje fall. Livet är mer än gardiner! IMG_1639 Nej, det är så klart inte så där grönt utanför fönstret, bara gardinen som stämmer just nu. Och i lilla köksfönstret hänger vita, typ sommargardiner, som kom upp först i höstas och suttit över jul, så det kan ju passa bra. IMG_1505 Där är det förstås inte heller så där grönt. Just nu är syrengrenarna ganska kala, inte ens klädda i vitt. Men än är vintern inte slut, så kommer kanske mer snö än man önskar sig…  IMG_2114 IMG_2140

För övrigt har jag knatat på med diverse kontor, fått en ny korsordstidning på posten, läst om Davids hjältar i Krönikeböckerna – ”…av Isaskars söner kom män, som väl förstod tidstecknen”. Tänk just det minns jag inte att jag läst eller lagt märke till tidigare – och några intressanta liknelser av Jesus i Evangelierna.Och se där dök det upp en sommarbild igen, månntro jag längtar dit. Har inte tänkt så mycket på det, men kanske gör jag det ändå – lite ibland!  IMG_9621 IMG_4538024

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor