Våren tassar i fjolårsgräset…

IMG_2624 ”April har knopp i håret, skrev hon Elsa Beskow. Och jodå, nog har man förstått att det är läget söderöver. Och innan månaden är slut lär det vara så här uppe också, fast det just nu är mest bladknoppar som gör sig gällande. Men mark och stenar börjar synas lite mera, och man kan ana att våren lurar bakom knuten.  Det är inte så dumt det heller, och vem kan väl ”förakta den ringa begynnelsens dag” för att citera profeten Sakarja. Även om han sa det i ett annat sammanhang, då det gällde att bygga upp Templet i det forntida Israel. Så – det må gå lite sakta, men ser med tillförsikt fram mot den vår som tassar där ute i än så länge i fjolårsgräset, tillika löven. IMG_2623IMG_2598IMG_2624.jpg.knopp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor