Fika på trappan…

Nog går det att fika på trappan, det är ju sol, fast kylan biter.IMG_2694 Scillan kikar försiktigt fram i fjolårslövet…  IMG_2696 IMG_2698 … flugor och myror har börjat vakna, och en nässel-fjäril kom inflygande i köket. IMG_2699 IMG_2705 Nåja, den sistnämnda satt på ett frimärke förstås – än så länge! På vinrankan, vars grenar skuggas på den solvarma väggen, kan man börja ana små bladknoppar. Och som ofta med skuggor kommer tanken att skuggor är tydliga tecken på sol. IMG_2703.jpg.knopp IMG_2703 Våren må dröja i kylan, men varje enskild dag kan bjuda på så mycket – om man lär sig att se och ta emot vad tillvarons detaljer och ögonblick har att ge! IMG_2693 IMG_0407 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor