Flyttat och sorterat lite böcker…

Flyttat en sektion med böcker ett par trappor ner till nere-kontoret…IMG_3294006 Sorterat bort en del av dem till ge bort och så! Jodå, många av dem är bra – riktigt bra till och med. Men om man inte läser om kan gärna andra få glädjen att läsa dem! IMG_5863IMG_4077IMG_5430IMG_9931 För övrigt så hade vi soppa och våfflor till middag… IMG_9282 Fanns mkt gott hemma att stoppa i soppan och kryddningen blev superb! IMG_2431IMG_0075IMG_2837IMG_0371 Våffeljärn har vi numera tacksam nog ett dubbelt, så gräddningen går ganska snabbt. När vi stängde av tjöt brandlarmet, brukar göra det nu och då. Skönt att veta att det fungerar, även om matron innan det tystnar inte blir så särskilt stor… IMG_6280Tillbaka till boksorteringen blev det en ganska stor hög jag fick lust att läsa om. Och som får komma upp igen till den våning de var från början. Men denna gång till böcker att läsa (snart?) hyllan! IMG_1076IMG_8653.jpg.read

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor