”Bättre en fjäril på bild…”

IMG_8786 Drömde häromnatten att jag höll en amiral mellan mina kupade händer. Men när jag skulle fota den, så for den…

Kanske drömde jag så där, för att jag ännu inte sett någon än i år, och längtade efter att få göra det. Och så igår så satt en plötsligt där, just när jag var på väg hemåt… IMG_8779IMG_8786.jpg.amiral Nästan lite att jag inte kunde andas innan jag hann att fånga den. Nej, inte med händerna, utan med kameran. Och den var vänlig nog att sitta kvar en stund, så jag fick några foton och glädjen att se den en stund, även denna sommar. Och som en vän sa då jag berättade – ”Bättre en fjäril på bild än tio i händerna”. IMG_8780.jpg.amiralIMG_8781 Sen lyfte den och flög iväg över den gräsbeklädda kullen just bredvid. Och det var lite fint det också,.. Fjärilar är som bekant knappast tama, och man får bara vara glad om man får vistas en stund i dess sköra närhet. IMG_8784IMG_8782IMG_8780

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor