Läste lite i regnet…

Läste lite igår i regnet (jo inomhus förstås). Det här med att bära ner en hög med böcker till vardagsrums-bordet, sortera dem i högar och krypa upp i soffan och läsa. Hade tänkt se en DVD om kolibrier också, men blev som inte av. (Nästa helg kanske?) IMG_9682IMG_9684IMG_9677 För övrigt har jag hunnit ganska mycket av det jag tänkt hinna på kontoret. Lite mindre av det köksande jag tänkt, som det goda matbrödet som bara blev en god tanke. Men en soppa blev det, lämplig i höstrusk-vädret. Ett höstrusk som virvlar om höstprakts-löven lite extra. Men än sitter löven på vildvinet på gården kvar, brukar ibland annars fara i blåsten. Man vaknar på morgonen, och grenarna/stammarna står där kala med allt det sprakande lövet runt sina fötter. IMG_9254IMG_9260 Men än sitter de kvar med sina mognande små druvor. Vackra även dem för ögat, men till ingen annan nytta. Men vackert (på många olika områden) är väl också en nytta – en ganska stor sådan. IMG_9661IMG_9481IMG_9686

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor