Köpte lite potatis idag…

For till potatisladan idag och köpte lite potatis och grönsaker. IMG_9838IMG_9842 Sen gick jag en sväng i höstprakten. En mild oktober-sol lyste, bröt igenom lite mer ibland, för att sedan gömma sig bakom molnen resten av dagen. En väl använd timme, eller hur länge det nu var… IMG_9784 IMG_9825.jpg.trädIMG_9782 Pratade lite med någon som hade en kompis som var paleoentomolog. Det hade man kanske kunnat bli om man tänkt på det lite tidigare. Men det får vara bra som det är, med lite blandning i levande livet. Tänkte på idag att jag får en speciell lovsångsfrekvens (om nu frekvens är rätta orden, men låter stå) inom mig då jag strosar omkring i naturen. Inte bättre eller sämre än att lovsjung i en gudstjänst, eller hemma i ensamheten. Det finns många sätt att lovsjunga på… Och vem kan låta bli när man ser så mycket vackert!  IMG_9810IMG_9756IMG_9795IMG_9773IMG_9779 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor