Som en lite trött dag idag…

Det är som en lite trött dag idag. Kanske beror det på regn och höstrusk, eller är det kanske bara en sådan dag. De brukar komma någon gång mellan varven. Jodå, jag sov mina timmar i natt och har ätit – som jag tycker – hälsosamt. Till och med mackor vid ef m-fikat, trots att det för tillfället finns annat hembakat i frysen. IMG_9838IMG_9833 Har till och med hunnit igenom det mesta av dagens planering. Så brukar det sällan vara, men kanske jag planerat för lite, istället för att jag som regel brukar planera för mycket. Men sen har man ju den där listan som man tar till de dagar man hinner, och den har jag i ärlighetens namn inte prickat av så mycket på. För det är en lite trött dag idag som sagt. Men skulle tro att jag är pigg igen imorgon. Och då ska jag ta itu med skrivbordshögarna, och kanske dammtussarna i hörnen också… IMG_9367IMG_6655IMG_4634IMG_4473Och kanske fota ännu något vackert höstlöv, om solen skulle skina och locka ut mig en stund… IMG_1536IMG_4298IMG_4097 Tänker på profeten Jesajas ord att Gud ”ger den trötte kraft och ökar den maktlöses styrka…”. Nu vill jag väl inte påstå att jag känner mig direkt maktlös, men det är skönt ändå att tänka på! IMG_4545.jpg.litenIMG_3110IMG_3777IMG_0797.jpg.korg-rosaIMG_9571

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor