Klipper ner blommor och byter kaffeburk…

IMG_0935 Klipper ner tulpaner och amaryllisblommor, alltmedan ännu en amaryllisstjälk med sin knopp strävar uppåt i sin kruka nere på golvet. IMG_0980IMG_0972.jpg.klippIMG_0930IMG_0983 Byter kaffeburk från den jag haft som julburk – fast den egentligen inte är det –  till en med lite mindre färger. Funderar kring kaffesortsvalet. Länge sen Löfbergs nu, men har nyligen ny-upptäckt hur gott det egentligen är med Gevalia. Som omväxling till Anders Nordqvist och Zoega som det ofta blir numera. IMG_0977IMG_0989IMG_0979 Det finns så många stunder i livet, kaffe-sådana och andra. Hörde just ordet ”Vanligheten” i ett radioprogram, närmare bestämt Tomas Sjödins vinterprat som jag just lyssnar om på. Vilket vackert ord, med allt vad det rymmer. Och därutanför lägger sig snön alltmer i mjuka drivor och över allehanda träd. Sådär som en vanlig vinter är – här hos oss! Fortsätter lyssna på Tomas Sjödin, när han pratar om skogen ”Granarna låte sig inte imponeras. Tallarna ler avmätt… Skogen har ingen agenda, det är just därför den är så hälsosam.” Precis så… IMG_0915IMG_0645IMG_0984IMG_0919

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor