Tider, sol och Predikaren…

IMG_1155 ”Ljuset är ljuvligt, och det är gott för ögonen att se solen.” Har tänkt på de här orden av Predikaren, nu när solen lyst så fint några dagar. Ju flera molniga dagar där är, desto mer uppskattar man de soliga. Känns som om jag skriver något som skrivs och sägs ”hela tiden”. Men det bjuder jag på. Sen är det det här med de fina skuggorna, som också är tecken på sol. Det har jag i varje fall jag också skrivit förut… IMG_1156 IMG_1148IMG_1149  Det bjuder jag också på. Och säkert har jag också skrivit om syrenens bladknoppar som bidar våren, där mitt i all snön. IMG_1213 Men det är ju så det är. Men ”allt har sin tid” som Predikaren också skrev. Han var så vis den där mannen. Även när det gällde enkla ting som sol och tider. Som i sig är förunderliga nog. IMG_1184IMG_1206IMG_1214IMG_1157

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor