Fortsatta dagar…

IMG_1518IMG_1560 Fortsatta dagar… Februari sjunger på sista versen, och vintern fortsätter att vara som bäst… IMG_1401IMG_1440 Inomhus mognar clivians frökapslar fram. IMG_1592 Nej, det är inte från denna, som nyligen blommat – så fort går det inte! IMG_1321IMG_1286 (Men båda kommer från samma moderplanta.) Nej, tvärtom så har frökapslarna varit gröna väldigt länge. Men när de väl började skifta färg har det gått ganska fort. Har lovat bort en kapsel och själv behöver jag egentligen ingen mer. Har redan några stycken och som stora är de nästan väl skrymmande. Men ändå – det här med att se dem växa och utvecklas – det är bara så fint. Med vilka växter det än gäller, inne som ute…IMG_1293IMG_1213IMG_1368

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor