Jaffatider…

Gläds åt Jaffatider. Må vara att apelsinerna inte kommit ännu. Men småcitrusen är helt underbara och röda grapefrukten kunde jag köpa för bara för att den luktar så gott. (Gäller förstås all grapefrukt.)IMG_1611 För övrigt mognar clivians frökapslar fram, så snart kan fröna planteras. (Lovat bort en kapsel, som jag skickade idag.) IMG_1600 Ute värmer solen alltmer, och tar man bara de rätta stråken tar man sig fram fint på sparken. IMG_1401IMG_1606 Snart fikar jag vid husknuten igen eller på trappan – så där fint som man brukar kunna så här års. Får skotta av den lite först bara. IMG_9073 Och i ”Anta utmaningen” gjorde vi ett abrott i Lukas, för att läsa från Esters bok, eftersom det just nu är den judiska Purimfesten. Den som firas just till minne av Ester. Hon som var så modig fast hon egentligen var så rädd. Och därmed räddade sitt folk undan undergång och den onde Haman. IMG_9505.jpg.pärmIMG_1597IMG_1610

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor