Burkat om lite…

Burkat om lite i köket, någon ny, lite andra färger, nya platser etc… IMG_1688IMG_1698 Ibland är det lite väl mycket, både burkar och färger kanske – och lite som avställningsyta. Men så får det bli ibland, och lätt att ändra igen hur som helst.  IMG_1686IMG_1697 Ute fortsätter Marsvintern vara underbar med kritvit gnistrande snö, sol som värmer och intensivt blå himmel… IMG_1709IMG_1704IMG_1693IMG_1708 I ”Anta Utmaningen” läser jag om Jesu liknelser om himmelriket, som Lukas tecknat ned i sitt Evangelium. Bland annat om senapsfröet som kunde bli ett så stort träd att fåglar kunde bygga bo i dess grenar. Har ofta funderat kring det där och hittar nu en intressant förklaring i Folkbibeln: ”senapskorn Det minsta (1-2 mm) av alla frön som användes i jordbruket. Senapsplantan (brassica nigra) kan fullvuxen nå en höjd av nästan tre meter.” Brassica nigra – får komma ihåg att söka lite mer kring just den arten. IMG_9505.jpg.pärmIMG_5191.jpg.pärm2IMG_9150IMG_1611

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor