Se på fåglarna – de vanliga…

När det gäller fåglar, så är det mest de vanliga som finns runt oss. Sådana som blåmesar och talgoxar… IMG_0104IMG_0099IMG_0088 Vi matar inte särskilt mycket, utan låter dem hitta mat själva. Men när vi någon gång hänger upp till småfåglarna, så kommer som regel kajorna och tar för sig… IMG_0073IMG_0081IMG_0074 IMG_0082 Och dom är förstås också vanliga – väldigt vanliga! Men i och för sig har jag ingenting emot vanliga fåglar – och inte andra vanligheter heller. Det är ju på ett sätt själva stommen till livet. Det som gör det ovanliga lite extra intressant och spännande. För tänk om det ovanliga var vanligt, ja, hur skulle det då bli? Och om det vanliga var ovanligt – som om man inte så ofta såg en vanlig skata. Då skulle man kanske tycka den var väldigt vacker och smått exotisk. Fast jag tycker förstås alltid att skator är vackra – oavsett hur vanliga de är… IMG_9377P1030492P1030502

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor