Bästa trappfika-tiden…

Bästa trappfika-tiden just nu om eftermiddagarna… IMG_0161 Och trottoarer och gator börjar bli bara, så man kan gå lite längre utan halkrisk. Kom mig mer eller mindre ner till Tvärån idag… IMG_0145IMG_0139IMG_0140IMG_0141 Visst ligger snön ganska tjock runtomkring, men snart är den borta – tro mig! (Grannen sa idag att april är hela årets årstid, och nog är det så.) På hemvägen försökte jag fånga en skata eller två, och det gick ungefär som det brukar… Nåja, jag fortsätter väl min jakt någon dag. IMG_0153 Gick liite bättre med talgoxen hemma i syrenbusken. IMG_0155 För övrigt så har vi köpt årets majblommekrans, då mannen mötte några som sålde, just utanför oss. IMG_0160 Och i ”Anta utmaningen” fortsätter vi att läsa om Tabernaklet. Så innehållsrikt med så många olika delar. Har lite bredvidläsningsböcker framme, så jag kan läsa lite förklaringar till hur en del bibellärda tolkat det hela. Intressant nog verkar de flesta vara ense om det mesta. En mötesplats mellan Gud och människan är ändå, både det lättaste och viktigaste att förstå… IMG_0166IMG_0144IMG_0162

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor