En fluga gör ingen sommar – men kanske en fjäril…

IMG_2011 En fluga gör ingen sommar, brukar det heta. Men kanske en fjäril? Nåja, sommaren kanske inte landar riktigt än, även om jag såg en nässelfjäril landa idag på gården mittimot. IMG_2026 Men lycklig blir man. Det var för övrigt den andra jag såg i år.  Den förra var för ett par dagar sen, där den fladdrade iväg över snön. Hann aldrig se vilken art, såg ganska mörk ut. Gillar för övrigt även flugorna jag såg idag, insekter i alla former är välkomna så här års. Såg några aktiva myror också vid roten på björken där flugorna höll till. Dem gillar jag också – samt alla vackra lavar, man börjar lägga märke till på ett nytt sätt nu, när snön smälter undan – undan för undan… IMG_2012IMG_2018IMG_2020IMG_2017 Gillar även läsningen i ”Anta utmaningen”, där förbundsarken nu förts in i Jerusalem under dans och stort jubel. Nu börjar det bli dags att bygga templet… Men så här snabbt gick det inte till i verkligheten – förstås. Men hur som helst finns det mycket att gilla… Oavsett! IMG_0181IMG_2025

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter