Broder humla och syster blomfluga…

Broder humla och syster blomfluga… Lite så känns det när man nu så ofta träffar på dem därute.IMG_4117IMG_4122.jpg.blomfluga Om nu Fransciscus kunde kalla solen för broder och månen för syster, så kan jag kanske kalla de mer närbelägna humlorna och blomflugorna för detsamma. IMG_4145IMG_4353IMG_4196IMG_3966 Och alla andra kryp därute därtilll…  IMG_4460IMG_4058IMG_2955 Och jodå, Fransiskus nöjde sig ju inte bara med solen och månen till sin syskonskara, utan hade också flera. Men i vidare begrepp – han tog exempelvis med själva luften och vinden – än vad jag så att säga dristar mig till. Och tänk att så många minns och tycker om Fransiskus’ så kallade solsång än idag. Fastän han skrev den för omkring 600 år sedan – i den ursprungliga versionen. Så länge lär nog ingen minnas att jag skriver det här. Om ens särskilt många läser det… Men jag är glad ändå, att få uppleva gemenskapen med livet därute. Och särskilt med Fadern och Skaparen bakom alltsammans – så ock av mig och av broder Fransiskus… IMG_3813IMG_3226IMG_3076IMG_3795

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor