Vänliga träd i försommartid…

IMG_4576 Så vänliga känns de, ljusgröna och sköna, när de växer där, de nya granskotten. Och de är i gott sällskap av andra vänner bland träden och växtligheten runtomkring sig, så här – fortfarande – i försommartid. IMG_4834IMG_3738IMG_4632 Snart byts det till midsommartid, och ja, sen får man väl kalla året som just är för högsommar. Och visst – det är fint det också… IMG_4858IMG_4859 Men det finns en speciell mjukhet med försommaren grönskande träd, som är lite svårt att riktigt ta på och förklara. Men kanske någon som läser också har upplevt det – och förstår vad jag vill ha sagt!  IMG_4575IMG_4840IMG_3061

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor