Att välja väg…

”Hur mångfaldiga är inte dina verk, Herre! Med vishet har du gjort dem alla, jorden är full av vad du har skapat.” (Ps 104: 24)

IMG_8302 Vart leder mig vägen…? Jodå, denna vägen vet jag vart den leder – upp till ett bostadsområde inte så långt från oss. Men andra vägar, som exempelvis olika val vi gör – då vet vi inte riktigt, och man gör bäst i att inte rusa iväg. Att känna frid i sitt inre över de vägval man gör i livet tycker jag personligen är en bra ledtråd. IMG_0034 Fotot är från i söndags, och här valde jag att gå över bron, för att sedan ta till vänster istället för att fortsätta på vägen som skymtar. Kunde ha fortsatt framåt innan bron också…

Och är det inte ofta så i livet att det finns mer än en väg att välja? Beroende på situationen så kanske inte bara ett beslut är det ”rätta”. Och skulle det visa sig att man valt fel kan man förhoppnngsvis vända tillbaka till utgångsplatsen – och välja annorlunda denna gången. Inte alltid det går kanske. Men vi ställs ständigt inför nya val – i stort och smått – och kanske blir vi för varje gång allmer tränade i att vara vaksamma och noggranna med de beslut vi fattar? IMG_4503IMG_8294P1030811IMG_5220.jpg.väg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor