När hösten glimtar till…

”Hur mångfaldiga är inte dina verk, Herre! Med vishet har du gjort dem alla, jorden är full av vad du har skapat” (Ps 104: 24)

Ofta glimtar hösten till så vackert, även i icke färgsprakande blad. Regndroppar eller frost som tinat? Vet faktiskt inte, just här… IMG_2665.jpg.droppeIMG_2665IMG_2668 Men visst sprakar det också av färg, och när markerna ligger våta efter regn bara djupnar färgerna… IMG_2749IMG_2746IMG_2747 Både på ett sätt och två talar Gud, står det i något bibelord, med en underton och öppenhet att han talar på ännu flera. Eller läser jag då in för mycket? Men tycker att han talar till mig även genom höstens vackra språk, och genom de solstänk som får även små vattendroppar att glittra… IMG_2265IMG_2594IMG_2667

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor