Just som det ofta är i november …

”Hur mångfaldiga är inte dina verk, Herre! Med vishet har du gjort dem alla, jorden är full av vad du har skapat” (Ps 104: 2)

Gick till postlådan efter lunchen och tänkte fånga solljuset. Men redan på extra hemvägen, bland äppleträden mellan hyreshusen, började solen dala. Just som det ofta är i november. IMG_3417 Hann dock att fånga lite lysande strålar som glödde bland tallens grenar.  IMG_3407IMG_3413 Sen gick jag förbi platsen där några solhattar glatt mig genom sommaren – med eller utan insekter – där en knopp tycks ha stannat av i sin utveckling. IMG_3427 Alltmedan de andra antingen stod som uppbullade med frön, hade tappat dem eller befann sig någonstans mitt i mellan. Som ett avslut, eller som en början till liv för kommande dagar. IMG_3424IMG_3430IMG_3428IMG_3426 Det finns så mycket att se och betrakta, bara på en kort promenad. Som den lilla korsörten som avtecknade sig så fint i höstlöven, när jag nästan var hemma igen.Och några blad som hängde kvar på en för övrigt nästan avlövad häck. IMG_3432IMG_3431 Och jodå, solen var uppe tills jag kom in igen. Men mer än så var det inte – men så är det ju också november …  IMG_3405 IMG_3406IMG_3412

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor