Helt vanliga talgoxar …

”Hur mångfaldiga är inte dina verk, Herre! Med vishet har du gjort dem alla, jorden är full av vad du har skapat” (Ps 104: 2)
.IMG_0284.jpg.talgoxe De är så på G nu, talgoxarna – gillar dem stort. En dam som gick förbi, när jag fotade dem och några blåmesar häromdagen, frågade efter domherrar. Och det är klart, de är fina – dom också! Inte lika vanliga, men sågs en i vår trädgård häromdagen dock.

Men det är lite märkligt det där att det vanliga inte riktigt duger. Man vill ha det exklusiva, och gärna smått exotiska. Och blir kanske blind för skönheten i det vanliga och till synes enkla helt nära oss. Hoppas och ber att jag aldrig kommer dithän.  IMG_0196IMG_3377IMG_3395IMG_0155

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor