Sen läser jag Davids psalmer …

Fortsätter i mina påbörjade, intressanta böcker – en del så gott som varje dag, ett par någon särskild dag i veckan. IMG_3290.jpg.bibbokIMG_4095IMG_4088 Söndagsläsningen blev återigen mkt Kahle – hon har just, tillsammans med sin man som är tysk diplomat, kommit till Karachi i Pakistan. Visst kan romaner leverera mycket tänkvärt, men gillar bäst att läsa om det som verkligen hänt i levande livet. IMG_4155.jpg.Kahle Sen läser jag Davids psalmer, och har plockat fram Storjohanns bok om Psaltaren – i kronologiskt ordning, med en massa intressant information runtomkring.IMG_8681IMG_8683IMG_4178 Och jo, en del påbörjade har väntat ett tag, och får nog vänta ett tag till på sin tur. Precis som alla de olästa – ingen hinner ju att läsa hur mkt som helst, men kanske jag skulle lägga till någon extra lästimme, varje kväll vid läggdags?  IMG_0392.jpg.växtIMG_4065

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter