Tamarisken var mer överraskande …

IMG_4321  Fick nyligen en bok av en vän – hon visste att jag försökt få tag på den, men inte lyckats. Läste den direkt, den är så bra. Om träd i Bibeln, med kopplingar till olika personer i Bibeln, deras karaktärer och liv. Och så författarens bilder och minnen från hans resor i landet. En del träd var ju som förväntade att han skulle ta med. Men träd som tamarisken var mer överraskande …

För övrigt har Mars som vanligt bjudit på flera fina ännu-vinterdagar, då solen värmt så där skönt som den gör just i mars. Med skuggor över snön, och lite fina ripple marks efter blåsiga dagar. IMG_4358IMG_4373IMG_4361 Nåja, lite tö och slask också. Och så pass långt fram i mars får det kanske lov att tolereras. Vårdagsjämning på onsdag, det känns bra. Kan tänka mig lite, åtminstone vårvinter framöver nu – även om jag mestadels varit ganska nöjd med den vinter som varit.  IMG_3997IMG_4189IMG_4251IMG_4137

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor