Att läsa parallellt – och vakna nyckelpigor …

IMG_1067 Att läsa parallellt när man läser Bibeln – jo jag har skrivit om det förut, när det gäller GT. Läser så i NT också. Just nu om Paulus resor i Apostlagärningarna, tillsammans med de brev han skrev. Tycker man får så bra helhet då. Ibland brukar jag läsa den här boken samtidigt, det blir också bra. Gillar bredvidläsningsböcker. IMG_2503 Men ibland är det skönt att bara läsa på i just bara Bibeln och ingenting annat bredvid. Lite olika det där, vid olika tider.  024

För övrigt har nyckelpigorna börjat vakna – mycket trevligt!  IMG_4695IMG_4703 Så ock flugor och myror – det är också fint. IMG_4617IMG_4580IMG_4597IMG_4606 Och en och annan fjärilsvinge kan man också få se fladdra förbi …  IMG_4414

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor