Läst under helgen …

Blir alltid lite extra läst under helgen, igår blev det ganska mycket i Sven Reichmanns ”Kulturen utan Gud”. Inte ny direkt, utkom 1993, men har aldrig blivit av att jag läst förrän nu – den är så bra! Ser fram mot fortsättningen. IMG_4429 Sen läste jag lite Ferlin – kan inte säga att jag gillar allt han skrev, men det finns en del riktiga pärlor. Som ett par strofer ur ”Getsemane” som ligger kvar långt efter det att man läst: ” Till aska kom han men aldrig brand och månen ler åt hans tomma hand. Ty den som är rädd för Getsemane har ingenting alls att få eller ge.”

IMG_4424.jpg.böckerIMG_5312.jpg.böcker För att nämna ett par av de böcker jag läst ur just nu. Sen läser jag en bit i Anders-Petter Sjödins ”Förvandlad i Guds närhet” mest varje kväll innan jag somnar. En bok med mycket balsam för själen. Jag har sagt det förut? Aha – men det tål att sägas igen.  IMG_4427IMG_1076.jpg.liten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor