Sommarläsning …

Sommarläsning brukar det heta. Vet inte just om jag brukar skilja på sommar- eller övriga året-läsning. Böcker betyder så mycket, oavsett årstid. Och riktiga böcker vill jag ha för min del – inga e-böcker. Just nu har jag gått och tänkt ett tag att jag vill läsa om Kari Rosvalls bok ”Barnet från Ingenstans”.

Så plockade fram den igår och började läsa … Blev djupt berörd av den då jag läste den sist.

Har ju läst om lebenbornsprojektet, men märkligt nog har jag inte tänkt på vad det sedan blev av barnen. Kari Rosvall, som var ett av dem, visste själv inte om det förrän vid 64 års ålder. Men det fanns ett hål inom henne när det gällde hennes ursprung, något hon sökte kunskap om hela livet.
En mycket läsvärd bok – rekommenderar den varmt, vilken årstid man än väljer för att läsa. Men att läsa böcker sommartid, är inte helt fel förstås!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor