Skiftande oktober …

Hur mångfaldiga är inte dina verk, Herre! Med vishet har du gjort dem alla, jorden är full av vad du har skapat. (Ps 104:24) 

Snön som kom försvann som väntat snabbt igen. Var knappt någon idé att fota ens – kommer snart mera, det är den tiden. Men vid en varm och solig husvägg höll nyligen några blomflugor till bland blomstren. Blev mest glad för pendelblomflugan, den är något av en favorit. Men var också glad för de andra. Sprakande höstfärger vart man vänder sig  – förstås. Kanske det vi mest tänker på som oktober.   Sidensvansar i flockar, någon gång då och då. Böcker av olika slag att läsa – och läsa om … 

En kopp te eller två  – eller flera. Och jodå, oktober kan skifta i mycket mera! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor