Bland sockertoppsgranarna …

Hur mångfaldiga är inte dina verk, Herre! Med vishet har du gjort dem alla, jorden är full av vad du har skapat. (Ps 104:2)

Vissa träd blir som vänner. Ett par sockertoppsgranar i vår närhet, är sådana. Finns alltid något att bli glad för när man går förbi dem. (Låt vara att jag tycker bäst om träd som får växa naturligt.) Idag var alla små vattendroppar som satt som små pärlor bland de vackra gröna barren. Ofta så så här års – från en tidigare promenad … Sommartid sitter där spindlar och insekter, av olika slag. Inomhus sprider advents- och julmusik glädje … Och nej, jag pyntar inte något särskilt. Det mesta ligger kvara i korgar och lådor – förutom sånt som hör advent till. Tycker man ska skynda långsamt när det gäller sånt …

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor