Europadagen

Det lär ha varit EU-dag och i en debattartikel uppmanades vi hissa EU-flaggan. Ett problem i sammanhanget måste anses vara det faktum att jag inte någonstans i Sverige kunnat hitta en EU-flagga att köpa på sträckan Karlskrona – Kiruna. Vad gör EU-kontoret i Stockholm åt saken? Det har gått nästan 15 år sedan vi gick med i EU och på dessa 15 år har jag inte hittat en enda flagga till salu i Sverige. På Dollarstore kan man köpa USA-flaggor. Någon måste kanske starta en butikskedja kallad Eurostore där man förhoppningsvis kan köpa EU-flaggan. Eller ett tips till elever i Ung Företagsamhet i gymnasieskolan. Starta ett företag som säljer EU-flaggan per postorder. Ni får ju hela Sverige som marknad. Konkurrens = fullständigt obefintlig. Vilken affärsidé! Jag beställer härmed en EU-flagga och kanske också vill teckna en aktie!

En kommentar

  1. Bengt-Göran Burman

    Hej Håkan, tur att jag känner dig, men tror du verkligen på affärsidén med EU-flaggan. Den är lika hopplös som om det funnits en EAE-flagga.
    God hundträning inför hösten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.