Att flyga och att fara

Förstår allt mindre av argumenteringen om att ha egen flygplats utanför farstubron. Inte sticker väl guldmalmen till annan (naturligtvis fientlig) kommun om kommunen där guldet finns lägger ned det egna flyget? Inte flyttar väl företagen i glesbygdskommunerna runt, runt till de kommuner som för tillfället har egen flygplats? Dorotea, Åsele, Sorsele, Malå, Arjeplog, Norsjö, Pajala etc etc skulle i så fall idag vara fullständigt rensopade på företag. Liksom Hudiksvall, Uppsala, Gävle, Borlänge etc etc. Hoppas att samma desperata handlingskraft ådagalägges när det gäller att fixa pengar till ökat antal demensplatser, byte av avlopps- och vattenledningar, och uppstädning av reningsverk och soptippar. Att vi står inför en lågkonjunktur som kommer att slå hårt mot kommunernas ekonomi verkar inte oroa någon. Än.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.