Landstingets ättestupa

Har läst lite i landstingets utbudsbegränsningar för 2009 och framåt. Kunde tro att någon illasinnad sekt kapat landstingets hemsida. Läs själva på www.vll.se Förstod redan efter ett par sidor att mina dagar snart är räknade på denna jorden om jag inte flyttar till en ort med privata läkarkliniker. Klart att landstinget sparar pengar om folk drar iväg till himlen några månader tidigare. Som jag alltid sagt. Offentlig sjukvård styrs av kostnadsbudgeten i stället för av kunden. Detta fungerar inte i vår moderna värld med upplysta sjukvårdskunder och ett stort utbud av behandlingar. Om bilverkstäder fungerade på samma sätt skulle vi få utbudsbegränsningar av typen ’för rasselljud från motorn använd tjockare olja och återkom när motorn skurit’. Som sagt, läs själva och ni får skälvan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.